För er som kan tänka sig vara intresserade av ett yrke inom Pr, Hanna Liska tipsar


Då Hanna själv inte tyckte hon var vän med kameran så fick jag googla fram en fin bild,


Så här tog sig Hanna dit hon är idag;
Hanna Liska flyttade vid 19 års ålder till London och började studera på "London College of fashion" och från den tiden har hon en examen i Fashion Promotion där hon specialiserade sig på PR. Under sina studier så jobbade hon extra på olika butiker och tidningar och för en av de största mode/skönhets PR-byråerna i England, Modus Publicity

När Hanna var klar med sina studier så började hon arbeta som modeassistent på Wallpaper magazine men beslöt sig sedan för att börja jobba med PR igen och då fick hon arbete på Modus Publicity där hon tidigare praktiserat.

Efter sex år i London flyttade Hanna tillbaka till Stockholm och började arbeta sedan för tre olika pr-byråer innan hon som sedan 2009 driver sin egen PR-Byrå under samma namn som sig själv "Hanna Liska PR Agency"


Hannas personliga "topp tre" med jobbet inom Pr;

  1. Möjlighet till Kreativitet
  2. Hjälpa klädmärken / folk
  3. Människorna


Vill du satsa på ett jobb inom Pr bör du tänka på att det krävs en stor nypa av den socialabiten och du bör gilla att träffa människor och knyta kontakter - sen kort och gott att jobba hårt!

Hannas tips för att ta sig dit är att plugga en pr linje där du får en bra insikt i alla stegen som kan behövas och självklart att söka och försöka få en praktikplats på en befintlig byrå


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0